مواد لازم :
ارد.............150گرم
شکر..........150گرم
اب جوش........ 1/4پیمانه
تخم مرغ خنک ....3عدد
بکینگ پودر ........1قاشق چایخوری
جوش شیرین .......1/2قاشق چایخوری
نمک ...................یک پینچ
وانیل ...............کمی
اول اینکه اردو سه با با بکینگ و نمک و جوش شیرین الک میکنیم میزاریم کنار
زرده و سفیده رو هم جدا میکنیم سفیده رو انقد میزینی مبا همزن که خوب فرم بگیره و سفت بشه فرم که گرفت نصف شکر رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میزنیم تا سقت بشه در نهایت میزاریمش تو یخچال تا خنک بمونه و اب نشه کار بعدی روشن کردنه فر در دمای 160درجه
زرده رو با بقیه شکر و وانیل وهل هم میزنیم تا تغیر رنگ بده (شیری بشه ) و بعد اب جوش رو بهش اضافه میکنیم و فوری هم میزنیم تا تخم مرغ ها نبندن میزنیم تا حسابی کف کنه در این زمان سفیده رو بهش اضافه میکنیم و اروم هم میزنیم به صورت دورانی وبعد هم ارد رو با الک رو موادمون الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن به خوبی
خوب کار ما تموم شد مواد رو میریزیم تو قالبی که فقط کفشو چرب کردیم و میزاریم تو فر طبقه وسط به مدت 50دقیقه تا یک ساعت طوری که کف کیکمون قهوای بشه حسابی
لازمه بگم که 2/3 قالب باید خالی باشه
اگه کل قالبو چرب کنین روغن جذب کیک میشه و پف نمیکنه
میتونین به اب جوشتون گلاب هم اضافه کنین
میتونین به زرده پودر هل هم اضافه کنین
واین کیک عالی پفش و مناسبه برای خامه کشی
هنره که میریزه همینجوری
روکشی که زدم گاناش هست که طرز تهیه ش رونوشتم
اینم بافت خود کیک :
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسبها: کیک اسفنجی ,