کیک اسفنجی

 

 

 

مواد لازم :

ارد.............150گرم

شکر..........150گرم

اب جوش........ 1/4پیمانه

تخم مرغ خنک ....3عدد

بکینگ پودر ........1قاشق چایخوری

جوش شیرین .......1/2قاشق چایخوری

نمک ...................یک پینچ

وانیل ...............کمی

 

اول اینکه اردو سه با با بکینگ و نمک و جوش شیرین الک میکنیم میزاریم کنار

زرده و سفیده رو هم جدا میکنیم سفیده رو انقد میزینی مبا همزن که خوب فرم بگیره و سفت بشه فرم که گرفت نصف شکر رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میزنیم تا سقت بشه در نهایت میزاریمش تو یخچال تا خنک بمونه و اب نشه کار بعدی روشن کردنه فر در دمای 160درجه

زرده رو با بقیه شکر و وانیل وهل هم میزنیم تا تغیر رنگ بده (شیری بشه ) و بعد اب جوش رو بهش اضافه میکنیم و فوری هم میزنیم تا تخم مرغ ها نبندن میزنیم تا حسابی کف کنه در این زمان سفیده رو بهش اضافه میکنیم و اروم هم میزنیم به صورت دورانی وبعد هم ارد رو با الک رو موادمون الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن به خوبی

خوب کار ما تموم شد مواد رو میریزیم تو قالبی که فقط کفشو چرب کردیم و میزاریم تو فر طبقه وسط به مدت 50دقیقه تا یک ساعت طوری که کف کیکمون قهوای بشه حسابی

لازمه بگم که 2/3 قالب باید خالی باشه

اگه کل قالبو چرب کنین روغن جذب کیک میشه و پف نمیکنه

میتونین به اب جوشتون گلاب هم اضافه کنین

 میتونین به زرده پودر هل هم اضافه کنین

واین کیک عالی پفش و مناسبه برای خامه کشی 

هنره که میریزه همینجوری 

روکشی که زدم گاناش هست که طرز تهیه ش رونوشتم

اینم بافت خود کیک :


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسب‌ها: کیک اسفنجی ,

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1398 | 17:49 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.